Strona: Konkurs fotograficzny Erasmus+ / Wydział Matematyki i Fizyki Stosowanej

logo_jpg32024.jpg

Konkurs fotograficzny Erasmus+

2020-09-22

Dział Współpracy Międzynarodowej serdecznie zaprasza beneficjentów programu Erasmus, studentów a także absolwentów,  do udziału w konkursie fotograficznym o tytule 

The joy of Erasmus

Tematem nadsyłanych prac powinien być pobyt na studiach lub praktyce za granicą w ramach programu Erasmus pokazujący radość z poznawania świata, odmiennych kultur i zwyczajów.

Każdy uczestnik może przesłać nie więcej niż 4 prace fotograficzne, to jest fotografie w formacie JPG, format 2:3, rekomendowany rozmiar: 2300x3500 pikseli oraz rozdzielczość 300dpi.

Nagrody

  • I nagroda: dyplom oraz Kamera GO PRO Hero 7
  • II nagroda: dyplom oraz głośnik bezprzewodowy JBL Flip
  • III nagroda: dyplom oraz bezprzewodowe słuchawki JBL Tune

Zasady udziału

Dn. 21 września zmiana w Regulaminie p.2.5 z" fotografie w formacie JPG, format 2:3, minimalny rozmiar: 2300x3500 pikseli, rozdzielczość 300dpi" na "fotografie w formacie JPG, format 2:3, rekomendowany rozmiar: 2300x3500 pikseli, rozdzielczość 300dp". 

Aby wziąć udział w konkursie należy zapoznać się z treścią Regulaminu, uzupełnić i przesłać wraz ze zdjęciami Formularz Zgłoszeniowy na adres e-mail monikas@prz.edu.pl zgodnie z p. 2.8 regulaminu, lub za pośrednictwem poczty na adres: Dział Współpracy Międzynarodowej Politechniki Rzeszowskiej, al. Powstańców Warszawy 12, 35-959 Rzeszów, z dopiskiem "Konkurs". 

Termin nadsyłania prac:  9 października 2020

Z niecierpliwością czekamy na Wasze zdjęcia !

Konkurs realizowany jest w ramach obchodów Erasmus Days 2020 w dniach 15,16,17 października 2020  #ErasmusDays oraz #ErasmusDaysPoland. Wystawa prac konkursowych będzie miała miejsce w bud. V po zakończeniu konkursu.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję